Årets julklapp är robotdammsugaren

Årets julklapp 2015

Idag den 24 november var dagen då årets julklapp 2015 utsågs. Och vad blev det tro? En robotdammsugare såklart! Okej helt givet var det kanske inte men det men självklart tycker vi det är jätteroligt att det just blev den här relativt nya dammsugaren som sköter sig själv.

Varför var det robotdammsugare som vann titeln och kommer ligga i väldigt många paket? Motiveringen var att det var mycket fokus på hemmet och framförallt den stress som många upplever med att hinna med allt. Då är det bra att kunna automatisera en del saker, som dammsugningen.

Ge bort robotdammsugare

Prisnivån som du säkert känner till är väldigt varierande. Du kan hitta en robotdammsugare för så lite som runt 500 kronor. Okej en sådan modell kanske inte är så självgående och effektiv som en modell som du måste betala 10 gånger så mycket för. Om du väljer att ge bort den här julklappen så är det för den delen inte alls fel att välja någon av de lite billigare modellerna, så att mottagaren får se vad den kan effektivisera i hemmet. Om han eller hon sedan tycker att den va superbra men vill ha en ännu effektivare dammsugare så är det inte svårare att än att lägga ut den på blocket och sälja, för att sedan skaffa den där modellen som önskas.

Du har gett en knuff in i en allt mer automatiserad värld, och dessutom gett bort en väldigt spännande julklapp.

Hoppas att sajten robotdammsugaren.nu kommer ge dig svar på alla frågor du kan tänkas ha angående dessa automatiska dammsugare.