Topplista

Våra tips på robotdammsugare

Har du inte en aning om vilken robotdammsugare som du ska välja? Då kan du ta den här topplistan som en vägledning. De vi lyfter fram här är de som vi anser kan ge dig ett bra värde för pengarna.

Bäst i test

robotdammsugare cd

Motivering: Som rubriken lyder så har den här robotdammsugaren fått bäst i test och sådana resultat är alltid värt att lyssna på. Det var i Mars som Aftonbladet testade ett antal dammsugare och denna modell som heter ”Scout RX1” vann alltså. Det har resulterat att det är den mest sålda på CDON. Vill du ha en robot av högsta klass och är beredd att betala de 4390 kronorna den kostar tror vi inte du kommer bli missnöjd!

Köp den här >

Bra pris

it robot dammsugare

Motivering: Okej du kanske inte känner för att lägga flera tusen kronor på en robotdammsugare och letar efter ett lite billigare alternativ? Då ska du kika närmare på den här lilla rackaren som du endast ger 699 kronor (just nu) för! För pengarna får du en drifttid på 45 minuter och 5 olika rengöringslägen. Det är med andra ord en perfekt robotdammsugare för dig som vill testa på om de är något för dig och ditt hem.

Köp den här >

Mellannivån

robotdammsugare mellan

Motivering: Du vill ha en robotdammsugare som inte tillhör värstingarna men som trots allt har fått bra poäng i tester och kan anses som en bra robot. Den här maskinen som heter ”Neato Signature Pro” ligger på en så kallad mellannivå och du får betala lite över 3000 kronor för den. Då får du en dammsugare som går att programmeras individuellt för alla veckans dagar. Den arbetar lika effektivt både i ljus som i mörker och kan rengöra längs väggar och hörn.

Köp den här >

Dyrgripen

dyr robotdammsugare

Motivering: Om du har slantar så det räcker och blir över och tänker att desto dyrare det är desto bättre ska du klippa till på den här. Med en maximal effekt på 33 Watt och har fått toppbetyg av experter angående användarvänlighet och design är det ett utmärkt val för dig som vill ge de 6990 kronorna för den här robotdammsugaren. 94 poäng av 100 möjliga från totalt 659 testar av både användare och experter talar sitt tydliga språk.

Köp den här > 

 

Dina bästa robotdammsugare

De robotdammsugare på topplistan ska du ta som en vägledning som sagt för vad andra tycker är bra. Det kommer hela tiden nya modeller och vi försöker hålla hemsidan robotdammsugaren.nu uppdaterat med det nyaste hela tiden. Om du har hittat någon modell som du är extra nöjd med får du gärna kontakta oss och berätta vilken det är.

Hoppas du kommer känna dig nöjd med ditt val på robotdammsugare!